HALV- OG HELPART

Der er mulighed for at få både halv- og helpart på rideskolens heste.
Når du har part på en elevhest, så vælger du selv om du vil ride i ridehuset, på udendørs banen eller om du vil ride i naturen.

Ring til Janne og hør mere på tlf. 22 26 66 28. 

Generelt halvparter:

Hestene bruges til undervisning mandag, tirsdag og onsdag. Resten af ugen har du hesten som din egen og må ride på den hver dag.
I vinterhalvåret, hvor hestene kommer på stald om natten, skal du 1 gang om ugen hjælpe med at strø halm i boksene i elevstalden samt give wrap til de heste som skal have det. Derudover skal du hjælpe til med at trække elevhestene ind fra folden.
Du skal også sørge for at rengøre og smøre hestens udstyr.
I skolernes ferie bliver hestene brugt til at køre prærievogn og man har derfor ikke sin halvpart i de uger. 

Der er mulighed for at få rabat, hvis du vil være hjælper i forbindelse med undervisningen.
Når man har halvpart, så er der ingen udgifter til foder, dyrlæge eller smed.

 

Halvpart for under 18 år med undervisning, kr. 1000,- pr./md

Du har undervisning med i halvparten. Man skal tage en indluk/hjælpetime mandag, tirsdag eller onsdag. Denne får man ikke kompensation for, og man kan ikke betale sig fra det.
Derudover må selvfølgelig rigtig gerne hjælpe til i undervisningen – såfremt man har mulighed for det. Det vil blive kompenseret og vil blive taget glædeligt imod.

 

Halvpart for over 18 år med undervisning, kr. 1150,- pr./md

 

Halvpart for over 18 år uden undervisning, kr. 1000,- pr./md

 

Helpart kr. 1.400,- pr./md

Du har hesten som din egen og må ride på den hver dag. Du skal selv komme hver dag og sørge for at passe hesten eller sørge for en anden gør det.
Når man har helpart, så er der ingen udgifter til grovfoder, dyrlæge (undtagen vaccine og tandraspning hvis man ønsker det) eller smed (undtagen skoning). Skal hesten have kraftfoder (er sjældent nødvendigt) så skal du selv købe det.

Hold i dag

Instagram